Osman Ulubaş İlkokulu

Esentepe Mah. Doğanyurt Cad. No 3 Melikgazi / KAYSERİ
Vizyon
Eğitim - öğretim alanındaki başarıları ve kalitesiyle fark yaratan bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milletinin milli manevi değerlerini bilen, sahip çıkan ve benimseyen, kendini geliştirmeye, yenilemeye açık, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, kendine güven duygusu kazanmış, azimli ve cesur bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Yüzme sporu alanında, kızlar takımı il birinciliği; erkekler takımı il ikinciliği.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Her türlü toplu taşıma aracı ile ulaşım mümkündür. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tranvay hattı Keykubat Durağının tam karşısındadır.
Servis araçları mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Esentepe Mahallesi Doğanyurt Caddesi No:3 MELİKGAZİ - KAYSERİ (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumuna yaklaşık 1 Km. mesafededir.)
8 Km
Sportif Etkinlikler
Yüzme ve karate alanlarında kurs alan öğrencilerimiz mevcuttur. Yüzme alanında erkek ve kız takımlarımız bulunmaktadır. Her yıl okullar arası yarışmalara katılım sağlanmakta ve il birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü dereceleri alınmaktadır.
Sıfır Atık Projesi, e-Twinning Projesi, Okulum Temiz Projesi yürütülmektedir.