Mrt

Baharın müjdecisi olarak kabul edilen Nevruz Bayramı yurt genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanıyor.

Ock

Ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, iyi tatiller dileriz.

Ock

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" isimli projenin okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı bildirilmiştir.

"SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR"

Uygulama kılavuzu için tıklayınız.

Kas

Öğretmenim bizde projesi kapsamında 2/E sınıfındaki öğrencimiz Ramazan  Tayyip KARAFİL ve ailesi; sınıf öğretmeni, rehber öğretmeni ve okul idaresi tarafından ziyaret edildi.

Kas

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Kas

Programda emeği geçen Sınıf Öğretmenimize, Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz zil sistemi yenilendi.

Ağu

Okulumuzun iç boyası tamamen boyanıp sınıf panoları öğrencilerin seviyesine indirilmiştir ayrıca sınıf perdeleri vb. yıkanarak yeni eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir.

Ağu

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Seda TUNA' nın ve yardımcı personelimiz Türkay SANCI' nın atamaları başka bir ile çıkmıştır. Çalışma arkadaşlarımıza emekeri için teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Tem

Okul aile birliğimizin önderliğinde sınıflarımız boyanıyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılında daha güzel bir okul olarak faaliyet vereceğiz.