Haz

Seda TUNA öğretmenimiz başta olmak üzere kıymetli Velilerimizi ve tabiki öğrencilerimizi tebrik ederiz. Gelecek onlara başarı,sağlık ve mutluluklar getirsin. Bahtınız açık olsun evlatlar.

Haz

Okulumuz giderleri için okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu hayır kermesimizde emeği geçen kıymetli velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği yüzme yarışmalarında birçok dereceler elde eden öğrencilerimizi ve emekleri geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Mustafa Kemal ATATÜRK' ün sporcular için söylediği söz doğrultusunda giden sporcularımız hayatları boyunca nice güzel başarılar elde etsinler.... "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

May

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri dört yıllık eğitim-öğretim hayatlarını başarıyla bitirdi. Bu süreçte emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Veysel MUĞUL hocamıza ve değerli velilerimize teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okuma süreci tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bu süreçte emeği geçen Öğretmenimiz ve sayın velilerimize de teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi minnet ve rahmetle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü coşku ile kutladık. Kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Okulumuz öğrencileri ilimizde düzenlenen yüzme yarışmasında birçok kategoride dereceye girdiler. Öğrencilerimizi tebrik eder başarıların devamını dileriz.

Kas

Ekm

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programımız Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Coşkuyla devam etti. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İngilizce Öğretmenimiz Fatma POSCU yönetiminde yürütülecek yeni e-Twinning Projemiz " BABY - BECOME A BILINGUAL 'YOU' ".