Ekm

Okul-aile birliği topantımız 25 Ekim Çarşamba günü okul çıkışı, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilicektir.

Ağu

Osman Ulubaş isminde 11 tane okul vardır. Bizim okulumuz Keykubat Tramvay durağının yanındadır.Osman Ulubaş Melikgazi İlkokulu ise Kazım Karabekir kentsel dönüşüm bölgesindedir ve telefon numarası: (0352) 513 2974 lütfen buna dikkat edelim.

Ağu

Okulumuz Keykubat tranvay durağının yanındadır. Okulumuzda 20 civarı yabancı uyruklu öğrencimiz vardır. Sınıflarımız 45-50 arası değişmektedir. Şuan için tam gün eğitim yapılmaktadır. Giriş çıkış saatlerimiz 09.00- 14-30 civarlarındadır.

Lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyalım.

Ara

Enerji verimliliği haftası kapsamında yapılacak etkinliklerin dokumanları aşağıdaki linkte bulunmaktadır.

Ekm

Bir önceki eğitim ve öğretim yılında ağırlıklı olarak uygulanan uzaktan eğitim sürecinde oluşan geçmiş öğrenme kayıplarının giderilebilmesi ayrıca mevcut öğrenme süreçlerinin desteklenmesi amacıyla öğrenci ve öğretmenlere yönelik 5.000 soruluk "Yardımcı Kaynak Destek Paketi" hazırlanmıştır.