KAYSERİ / MELİKGAZİ - Osman Ulubaş İlkokulu

Ock

Okulumuzu yaptıran hayırsever işadamı Sayın Osman ULUBAŞ ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Hacı KAYA okulumuzu ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya geldiler.

Ara

Okulumuzda yapılan 2. , 3. ve 4. sınıflar arası kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere Okul Müdürümüz Sayın Fevzi GÜLER tarafından ödülleri verildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Soğuk kış aylarında sokak hayvanlarını korumak ve aç bırakmamak için elinden geleni yapan kulüp üyeleri, kuşlarımızı da unutmadı.

Ara

Okulumuzda yerli malı etkinlikleri kapsamında bir çok etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Cihan BULUT ve velilerle birlikte yerel kültürleri tanıma kapsamında sıla gecesi etkinliği düzenlediler.

Kas

Ulusumuzun ebedi lideri ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü rahmet, minnet ve özlemle yad ettik.

Ekm

4/D sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Cihan BULUT tarafından  doğa sevgisi kapsamında kuş yuvaları tasarlayarak sergilediler. Bu yuvalar ağaçlarımızda kuşlarla buluştu.

Ekm

Okulumuz bahçesine 25 adet çeşitli meyve ve çam fidanları öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız tarafından dikildi. Doğayı seviyoruz ve koruyoruz.

Ekm

Okul- Aile Birliği Topantımız 12.10.2022 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Haz

1/D sınıfı, sınıf öğretmenleri Ahmet ARDIÇ ve Velilerle birlikte belsin parkına gezi düzenledi. Emeği geçen öğretmenimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

1/C sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenimiz Orkun ATEŞSİZ eşliğinde Kayseri bilim merkezini ve hayvanat bahçesini gezdiler.

Haz

3/D sınıfı öğretmeni Cihan BULUT eşliğinde, öğrencilerimiz beştepe mesire alanına gezi düzenledi.